divider cerb

AVP Haiducul

Vânători conștienți pentru păstrarea echilibrului în natură.

Asociația

Înființată în anul 2019, Asociația de Vânătoare și Pescuit Haiducul Dragomirești a luat naștere ca urmare a pasiunii pentru vânătoarea și pescuitul sportiv, practicate cu responsabilitate și respect pentru natură și darurile sale. Fondul Dragomiresti Vaslui ne permite organizarea de partide de vanatoare dar si pescuit, pe o suprafata larga, cu o aleasă diversitate a speciilor.

asociatie
Misiune

AVPHA are ca scop conservarea biodiversității și protecția faunei de interes cinegetic și piscicol, precum și a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia prin vânătoare și pescuit recreativ sportiv, practicate în mod durabil, ca forme de odihnă activă și de petrecere a timpului liber.

misiune
Fondul de Vanatoare

Prin amplasarea sa și înzestrarea cu resurse formidabile ale naturii, fondul nostru de vânătoare oferă un spațiu întins pentru practicarea vânătorii sportive într-o armonie perfectă între speciile de animale prezente și respectarea echilibrului între acestea și vânător. Dintre acestea, cele mai reprezentative sunt: mistret, caprior, iepure, nevastuica, viezure, vulpe, turturica, porumbel gulerat, gugustiuc, fazan, prepelita, potarniche.

fond vanatoare